Приклучи се во Examinare партнерската програма.

Приклучете се на тимот со помош на Examinare организацијата за продажба и станете препродавач на Examinare услугите и продуктите.

Станете дел од револуцијата на коментари.

Покрај финансискиот дел, нудиме пријатна атмосфера при соработката!

Партнерства- 3 нивоа на успех.

Ние во Examinare веруваме дека доколку го работите она што го сакате, тогаш нема да имате потреба да работите ниту еден ден во животот. За да се квалификувате во една од нашите Партнерски програми, потребно е да изберете соодветно ниво на посветеност и ниво на Вашите вештини за продавање.

Дозволете ни да ве запознаеме со различните нивоа на нашата Партнерска програма.


Ниво на партнер за продажба.

Доколку сакате да продавате Examinare продукти, но не поседувате соодветна експертиза во тоа поле, тогаш можете да се пријавите на нашето Ниво 3 за партнери за продажба. Ќе бидете обучени и ќе Ви биде пружена помош при одредувањето на цените. Ќе заработите 25% од сите продажби без разлика на услугата што ја овозможуваме на Вашите клиенти.


Партнер за интеграции.

Examinare овозможува на секој девелопер да спроведе продолжетоци на Examinare рамката со помош на Examinare API. Вие, како девелопер на прдолжетокот/интеграцијата ќе добиете надомест за секој нов потрошувач кој ќе го снабдите со Examinare.

Нудиме доживотен процент од секој потрошувач кој ќе му го обезбедите на Examinare/


Програма за партнерски земји.

Examinare и' овозможува на Вашата организација да стане Партнерска земја. Партнерските земји добиваат предност во однос на поддршката како и дел од сите потрошувачи кои се активни во одредената земја или регион.

Сите партнерски земји поминуваат низ голем број на тестови и обуки. Доколку сакате да се приклучите на нашата програма за партнерска земја, контактирајте не' денес.

info@examinare.com