Examinare истражување на пазарот

Истражувањето на пазарот е една од најчесто користените практики за собирање на информации при планирање на идните нови продукти и услуги или надградување на истите.

Глобално и локално истражување на пазарот.

Прочитајте зошто сме различни од другите и контактирајте не' за да ја дознаете цената.

Истражување на пазарот со Examinare.

Истражувањето на пазарот е една од најкористените практики за собирање на информации за планирање на иднината на новите продукти и услуги или за нивно надградување. Потребен ви е доверлив партнер кој ќе може да придонесе со технички решенија и познавања за да спроведете одлично истражување на пазарот.

Бидејќи многу од нашите клиенти имаат отворен договор со нас, ние сме фокусирани на опишување на деловите на проектот за истражување на пзаарот коишто се достапни за дискусија.

Анкетни податоци и анкетно планирање.

Проектот за истражување на пазарот е онолку добар колку што се добри содржините на анкетата. Обично велиме „Одговорите што ги добивате зависат од прашањата што ги поставувате.“ Поради ова, потребно е детално и мошне прецизно планирање на истражувањето. Без соодветно планирање, проектот може да произведе погрешни податоци што ќе резултираат во непотребни дејства.

Можете да се потпрете на Examinare планирањето за истражување на пазарот за да се осигурате дека Вашето истражување зна пазарот води кон вредни резултати. Како дополнување на планирањето, Ви нудиме решенија за собирањето податоци.

Собирање на анкетни податоци.

Ние им помагаме на нашите клиенти да соберат податоци за истражувањето на пазарот на онлајн начин или лично. Личното собирање на податоци го спроведуваме воглавно во Скандинавија, Европа и тајланд. Онлајн собирањето на податоци се прави низ целиот свет. Нашето онлајн собирање на податоци е уникатно бидејќи правиме нова фокус група за секој проект и не се потпираме на анкетните панели кадешто не можеме да го гарантираме претходното искуство на луѓето кои одговараат при истражувањето на пазарот.

Собирањето на анкетни податоци е висококвалитетен продукт што има посебна цена во зависност од Вашите потреби при одговарањето и поените за мерење на квалитетот. За да се осигурате дека сте добиле добра цена, Ве молиме да не' контактирате и накратко и бесплатно да се консултирате со нас.

Анализирање на податоци.

Без разлика на провајдерот на истражувањето, ние можеме да Ви помогнеме со анализирање на податоците што ги имате собрано. Нашите професионални консултанти имаат големо искуство при анализата на квалитетот и квантитетот на податоците. Кога ќе најмите некој од Examinare за анализа на податоците, ќе бидете изненадени од резултатие. Ние се стремиме кон сигурно обезбедување на корисни заклучоци од податоците што ги имате собрано.

За секакви бизниси и буџети.


Истражувањето на пазарот е направено за продуктот и компанијата на коишто се однесува истото. Фокусирани сме на овозможување на услуга според најдобрата можна цена и по Ваша мерка. Сега кога прочитавте зошто сме различни од другите, време е да не' контактирате за да добиете предлог-цена. Контактирајте не' преку пополнување на долунаведениот образец и Ве молиме пополнете ги сите полиња за да ни овозможите нам да Ви предложиме точни цена и услуга.
Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *

Анти-спам прашање

3+4= *

Newsletters from Examinare

ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ПАЗАРОТ

Market research in Germany

Germany, in Europe, arguably has the largest national economy in the entire Europe. In fact, it is the fourth largest by nominal GPD worldwide, and also the fifth by GDP (PPP). According to the IMF, the...

Прочитај повеќе

Market Research in Finland

Finland is a large open market economy with per capita GDP almost equal to the other developed European economies like England, France and Germany. It is a massively industrialized country. Market research...

Прочитај повеќе

Market Research in Sweden

Swedish market is a well-established export-based market in the world. According to the world market research, Sweden is named the country with 9th highest Global competitiveness index in the world. Sweden’s...

Прочитај повеќе