Online Business Quality Measurement Service (OBQMS).

OBQMS is more than just a Questionnaire for customer to fill in, it is a partnership between Examinare and your business. We help you to do online measurements of your improvements in both online software and in customer Service. In addition we help out on finding Online Reviews and to counteract negative publicity.

Ongoing every month, every day, every hour you have a feedback team that works for you to find and counteract negative publicity online.

More than just a Questionnaire.

With Examinare you will not only get a team of knowledgeable Professionals, planning and the tools according to where you are right now, we also plan together with your business to scale together in a natural organic way. Having a monthly communication with your team in Examinare on your Online reputation is a must in our digital age. Examinare will act as your own Research Team and Quality of Service Team and reporting to you directly.

Benefits on our Online Business Quality Measurement Service (OBQMS).

Your own Team of Professionals
We research all data and find negative feedback and counteract it on your behalf.
All technology fees are included
With our OBQMS you are paying for getting results. We solve all the technical setups and planning.
Monthly status meetings
We work closely together with your company and report results per monthly basis.

Trusted Worldwide

Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *

Анти-спам прашање

5+1= *

Newsletters from Examinare

Latest News

Service quality survey with Delivery Evaluator.

When creating a service quality survey there is a lot of factors involved in the project. It is not something that you should take lightly. Templates and word files that you can download online are not...

Прочитај повеќе

What is churn rate? The Whycancel team answers.

Today churn rate has become a popular expression, before most call-centers and telemarketing was using it more than the average companies. With all the reaction of Covid-19 and when more and more companies...

Прочитај повеќе

New Design and new services - Happy 2021!

We all have had the turbulent year 2020, the Corona virus has made its impression in the world and making some businesses change their ways, some has stopped operations and some have scaled-down.We here...

Прочитај повеќе

Професионални решенија за коментари.


Веб сајт анкети, спроведувања во Зоната за потрошувачи и Решенија за коментари според современите онлајн бизниси. Регрутирајте ги повратните потрошувачи и зајакнете го Вашиот бизнис.

Дали сте подготвени за Examinare бизнис-коментарите?

Кога ќе бидете подготвени, контактирајте не' преку образецот што се наоѓа на крајот од страницата.

Дозволете ни да Ви помогнеме при составување на Вашата следна анкета за веб сајтови.

Веб сајт анкетите е колекција од технологии која се води под ова име. За многу луѓе Бев сајт анкетата е инстантен елемент на веб страната каде што посетителите се замолени веднаш да ја одговорат. Земајќи предвид дека ова не е единствениот начин на спроведување веб сајт анкети, ние собравме неколку различни начуини на кои Examinare им помага на нашите потрошувачи со Вебсајт анкетите.
Бидејќи нашата технологија е целосно направена од страна на нашата компанија, ние лесно ги прилагодуваме и надградуваме функциите. Затоа, не воздржувајте се и контактирајте не доколку имате некакво посебно барање и ние ќе дадеме се' од себе за да го прилагодиме проектот според буџетот со кој што располагате.

Онлајн веб сајт анкети за Вашата Зона на потрошувачи.

Веб сајт анкетите можат да се користат во Вашата зона за потрошувачи или во делот за вклучување на Вашата веб страна. Можеме да Ви помогнеме да ја водите анкетата кога некој потрошувач ќе откаже некој од продуктите или услугите или кога сакате да ја дознаете неговата причина за надградба.

Исто така, можеме да додадеме и потсетник за анкетите преку email во наредните четири дена по откажувањето на продуктот од страна на потрошувачот.

Онлајн веб сајт анкети за истражување

Една од услугите што Examinare им ја нуди на своите клиенти е изградба на веб страна за анкети за истражување. Кога имате вклучување преку веб страна за истражување, можете да додавате нови луѓе кои ќе можат да го полагаат тестот или да одговорат на неколку анкети во истражувачкиот проект. Кога примателите се додадени во групата, тие брзо добиваат пристап до анкетите преку вклучување на веб страната.

Дополнително, ние исто така можеме да испратиме потсетник за анкетите што треба да бидат одговорени од примателот. Една доста барана додавка на веб сајт анкетите е автоматското известување за одговорите на кандидатот/ примателот или групното известување. Во оваа услуга го вклучуваме и Word или PDF известувањето, и целата цеб страна може да биде вклучена во Вашиот оддел/ пододдел без прикажување на Examinare веб страната (позната како White label веб сајт анкета).

Онлајн вебсајт анкета за веб сајтови за е-бизнис.

Купувачките шаблони се едни од најпопуларните продукти во светот на е-бизнисот денес. Кога имате увид во она што го гледаат Вашите посетители и кога имате разбирлива датабаза за нивните интереси и потреби, тогаш можете да добиете повеќе целни купувачки шаблони за Вашите е-бизнис веб сајтови. Исто така, ние им помагаме на е-бизнис веб сајтовите да ги состават по-продажба анкетите како и добредојде-анкетите за новите потрошувачи.

Резултатите од анкетите тогаш можат да бидат анализирани заедно со бројните податоци за да се најдат нови можности за продажба за Вашите веќепостоечки потрошувачи. Тоа исто така може да Ви помогне да ги откриете можните проблеми на Вашата е-бизнис платформа.

Решенија изработени по нарачка.

Кога станува збор за веб сајт анкети, сите компании и организации имаат различни потреби. Со задоволство би разговарале за Вашите лични потреби и желби. Секогаш работиме со фиксен буџет и пред да започнеме со каков било проект, Вие ќе знаете што би добиле за предвидената сума на пари.

Слободно и уште веднаш контактирајте не' за Вашиот следен проект за веб сајт анкети за да им обезбедите сигурна иднина на Вашиот проект и Вашата организација.

Прочитај повеќе