Откажување од услугите за следење и откажување од претплата.

Зошто да откажеш е нашата единствена продавница која ги нуди вистинските причини поради кои Вашите потрошувачи ги откажуваат Вашите услуги или се откажуваат од претплатата на Вашиот бизнис e-mail маркетинг.

Престанете да размислувате...

Дознајте зошто навистина Ви ги откажуваат услугите или билтенот!

Следете кога се случуваат откажувањата или откажувањата од претплата.

Зошто да откажеш ги следи сите откажувања на услуги и откажувања од претплатата. Водејќи се од збир на однапред направени подесувања, ние ќе ги собереме информациите за тоа какви услуги биле откажани како и причините за настанатите откажувања.

E-mail поканите и потсетниците се автоматизирани.

E-mail пораките се автоматизирани, а потсетниците ќе бидат испратени доколку потрошувачот не одговори по одреден број на денови.

Доколку има потреба да се испратат e-mail пораки со Вашето доменско име, тогаш оваа услуга е достапна како одлика.

Онлајн известувањето е автоматизирано и вклучува ИПЗ (Индекс на потрошувачко задоволство) пресметки

Зошто да откажеш ќе ги пресмета сите одговори и ќе Ви ги прикаже резултатите онакви какви што се. Сега е време да реагирате на нив и да направите помалку потрошувачи да се откажат од претплатата. Не знаете што да правите? Замолете ги нашите консултанти за помош за да имате што помалку откажувања.

Зошто да откажеш е совршен за следење на откажувањата на договорите.

Зошто да откажеш функционира совршено за услужни компании (SaaS или исти такви) каде што потрошувачот може да изврши онлајн откажување од услугите. Доколку имате регуларна претплата за струја или вода тогаш Зошто да откажеш ќе може и за тоа да Ви помогне. Ние имаме извршено интеграции за мноштво различни системи.

Откажувањата од претплатите на билтенот може да се следат автоматски.

Отакжувањата од претплатите можат да бидат клучни поради неколку причини, на пример, ребрендирањето.

Секогаш постои повеќе од една причина зошто читателите ја имаат откажано својата претплата на Вашиот билтен. Доколку го вклучите Зошто да откажеш во Вашата динамика на откажување, ќе можете да вклучите и анкета со прашања што сметате дека се важни наместо прашањата што се одобрени од Вашиот провајдер на билтени.

 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

5+4= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување