Најефикасниот софтвер за Мистериозен шопинг што некогаш ќе го користите.

Оценувачот на продавници е платформа за Мистериозен шопинг на Examinare. Со помош на нашата платформа, Вие можете да ги следите потрошувачите, трошоците и коментарите на потрошувачите.

Оценувачот на продавници ќе и овозможи на Вашата продавница едноставен поченок со Мистериозниот шопинг .

Креирање профил на купувачот

Оценувачот на продавници се грижи за email поканите, потсетниците, известувањето и администрацијата за плаќање.

Известување за потрошувачите

Оценувачот на продавници ќе Ви го олесни пристапот до информациите кои што ќе ги пренесете до Вашите потрошувачи. Можете да правите извештаи со Вашето лого и да им ги испраќате на Вашите потрошувачи автоматски или преку email.
Исто така, добивате можност да го пренесете известувањето во Dropbox и оттаму да го споделувате.
-Автоматски испраќајте известувања за потрошувачите на Ваша адреса или на адресите на Вашите потрошувачи.
- Изнесување на Word или PDF датотеки директно од Dropbox.
-Автоматски известувања до Dropbox.

Креирање на профили на купувачи го олеснува тоа.

Креирањето профили на купувачи ќе Ве осигура дека ќе добиете само квалификувани купувачи кои ќе се приклучат кон Вашиот Mystery Shopping софтвер.
-Посебно направени обрасци за пријавување на купувачите.
-Индивидуалните купувачи можате да бидат одобрени автоматски или рачно.
-Купувачите можат да бидат деактивирани во секое време.
-Информациите можат да бидат внетнати директно од Вашиот Dropbox профил.
-Вие можете да изберете како ќе им ги рефундирате средствата на Вашите купувачи.

 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

5+4= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување