Education Service Quality Measurement Service (ESQMS).

ESQMS is more than just a Rating System, Follow Up Questionnaire or a Tablet system, it is a partnership between Examinare and your School. We build your internal and external follow-up flows to measure your Satisfaction Level both for Students and Staff.

Ongoing every month you have a market research team that works with you with internal surveys like Staff Satisfaction Surveys, external questionnaires like Service Follow-ups and if demand is raising for Market Research we are here to help.

More than just a Questionnaire.

With Examinare you will not only get a team of knowledgeable Professionals, planning and the tools according to where you are right now. You also have a monthly communication with your team in Examinare that will plan and conduct your Surveys. Examinare will act as your own Research Team and Quality of Service Team.

Benefits on our Education Service Quality Measurement Service (ESQMS).

Your own Team of Professionals
We create, follow up and write the reports according to measurement points you have.
All technology fees are included
With our ESQMS you are paying for getting results. We solve all the technical setups and planning.
Monthly status meetings
We work closely together with your staff and report results per monthly basis.

Trusted Worldwide

Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.<small>(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)</small>

Проценет буџет <small>(Приближна цифра со валута)</small> *

Анти-спам прашање

1+5= *

Newsletters from Examinare

Latest News

Автоматско оценување на обука.


Оценете ја Вашата обука преку едноставниот автоматски софтвер за анкети за потрошувачко задоволство. Class Evaluator е софтвер за оценување на обуки составен од Examinare.

Обуки за следење коишто се глобално достапни.

Ние ќе Ви помогнеме да добиете најмногу што можете од Вашите коментари.

Внесете ги сите учесници и испратете покани за анкети.

Вашите внесувања ќе бидат готови за неколку секунди а поканите ќе бидат испратени со или без одложување. Можете да ги внесете сите учесници и последователно да испратите анкета во период до 14 дена.

Потсети автоматски и добиј пристап до резултатите во живо.

Class Evaluator автоматски ќе ги потсети учесниците да одговорат на Вашата анкета за следење. Учесниците кои веќе одговориле нема да добијат повторно потсетување.

Ажурирај ги бизнис информациите и добиј помош за да напредуваш.

Бизнис консултантите на Class Evaluator ќе Ви помогнат да се подобрите согласно Вашите бизнис цели. Исто така, имаме дополнителни услуги за консултирање и други бизнис консултантски услуги доколку Ви се потребни.

Class Evaluator може да биде посебно прилагоден за да одговори на Вашите потреби.

Class Evaluator е достапен во 2 верзии, Обична и Посебно направена. Обичната верзија е вклучена во Пакетот за анкетни алатки и е развиена со иновативни модерни идеи. Доколку посакувате промена на некои од функционалностите, побрзо ќе добиете помош со Посебно-направената верзија на Class Evaluator.

Class Evaluator може да биде применет во интрамрежите.

Посебно-направената верзија на Class Evaluator може да биде применета во интра-мрежата на Вашата компанија. На овој начин, Вашите корисници во интра-мрежата ќе добијат пристап до функционалностите на Class Evaluator . Бидејќи Class Evaluator програмата се спроведува преку нашите сервери, Вашите корисници ќе добијат одлична брзина при вчитувањето.

Прочитај повеќе