Решенија за повратни одговори за e-бизниси.

Ние ќе Ви помогнеме да добиете автоматски коментари од потрошувачите преку интеграции во Вашиот е-бизнис систем. Без разлика на провајдерот, ние правиме интеграции по мерка за Вашата е-бизнис платформа.

Осигурајте се дека Вашите потрошувачи се среќни со Вашите услуги/

Сите аспекти од искуствата на Вашите потрошувачи се важни. Осигурајте се дека сте прашале кои искуства биле добри а кои лоши.

Автоматски прашалници за потрошувачко задоволство.

Со неверојатната Examinare технологија за анкети, ние можеме да Ви помогнеме да ги поставите Автоматските прашалници за потрошувачко задоволство според Вашите потреби и желби. Додека другите трговци имаат одредни ограничувања, ние се справуваме со сите традиционални ограничувања заедно со Вас, без да ве оптоваруваме со технолошки јазик. Најголемиот дел од нашите потрошувачи не се технолошки ориентирани. Наместо тоа, тие се Управувачи со човеки ресурси или Управувачи за поддршка. Наша желба е да Ви помогнеме за Вашата организација да може да го измери квалитетот на услугата и да стане подобра при интерното и екстерното услужување на потрошувачите.

Zendesk прашалници за следење.

Во нашата Examinare Алатка за анкети, имаме интеграција за скенирање што 3 дена ќе го скенира Zendesk за билети означени како Завршени. На крајот на прашалникот, примателот ќе добие „Благодариме“ страница во исто време кога сите одговори ќе бидат внесени назад во Вашите Zendeski посебно нарачани полиња.

Исто така, за разлика од останатите понуди за Алатки за анкети, ние нудиме поддршка на повеќе јазици согласно Вашите потреби.

Prestashop Автоматски прашалник за потрошувачко задоволство.

Ние градиме посебно нарачани интеграции за Prestashop заедно со Вашиот Prestashop набавувач. Во нашите интеграции во Examinare Алатката за анкети, ги скенираме сите нарачки кои се означени како испратени заедно со автоматските Анкети за потрошувачко задоволство според Вашите подесувања.

Потоа сите прашалници можат да бидат анализирани во Examinare за да се провери ИПЗ (Индекс на потрошувачко задоволство) меѓу другите детали. Исто така, констрираме функции за експорт кои што ги враќаат деталите во Big-Data платформите, каде што можете да ги видите актуелностите на потрошувачите итн.

Deliverycontrolsurvey.com - Поедноставени автоматски прашалници за потрошувачко задоволство.

Веќе 10 години сме во бизнисот за анкети, а одамна откривме дека во малите бизниси често има недостиг од прашалници за потрошувачко задоволство. Најчесто, тоа е така поради недостигот на време. Поради тоа, го конструиравме DeliveryEvaluator.com, директно и моќно решение што е вклучено во сите Examinare Неограничен профили. Исто така, нудиме посебни попусти доколку имате проект што е финансиран од владата или Kickstarter проект.

Дали сакате да вклучите коментари во е-бизнис продавницата што самите ја имате развиено?

Повеќето е-бизнис продавници започнуваат со готово решение и потоа се префрлуваат на посебно развиена е-бизнис продавница. Оваа модификација може да предизвика многу промени во однос на технологијата што се однесува на коментарите и може да ги доведе коментарите во втор план. Ние сме тука да Ви помогнеме да ги одржувате коментарите во прв план преку пружање на конкретна поддршка при развивањето. Доколку сакате да заштедите време, ние можеме да Ви обезбедиме ресурси за развивање преку кои директно ќе се спроведат Examinare API функциите на Вашата платформа.

 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

8+5= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување