Ongoing Delivery Quality Measurement Service (ODQMS).

ODQMS is more than just a Survey System, a Questionnaire or even a Follow-up Survey, it is a partnership between Examinare and your delivery company. We build your internal and external follow-up flows according to your company goals and company standards.

Ongoing every month you have a feedback team that works with you on conducting Customer Follow-up and interpretent the data and document improvements needed to be placed in your company to achieve even higher results. Your Examinare Team also follow up the staff by conducting Employee Satisfaction Surveys.

More than just a Feedback Form.

With Examinare you will not only get a team of knowledgeable Professionals, planning and the tools according to where you are right now. You also have a monthly communication with your team in Examinare that will plan and conduct your Measurements. Examinare will act as your own Feedback Research Team outsourced with your business goals in mind.

Benefits on our Ongoing Delivery Quality Measurement Service (ODQMS).

Your own Team of Professionals
We create, follow up and write the reports according to measurement points you have.
All technology fees are included
With our ODQMS you are paying for getting results. We solve all the technical setups and planning.
Monthly status meetings
We work closely together with your company and your Customer Care Department.

Trusted Worldwide

Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *

Анти-спам прашање

9+4= *

Newsletters from Examinare

Latest News

Service quality survey with Delivery Evaluator.

When creating a service quality survey there is a lot of factors involved in the project. It is not something that you should take lightly. Templates and word files that you can download online are not...

Прочитај повеќе

What is churn rate? The Whycancel team answers.

Today churn rate has become a popular expression, before most call-centers and telemarketing was using it more than the average companies. With all the reaction of Covid-19 and when more and more companies...

Прочитај повеќе

New Design and new services - Happy 2021!

We all have had the turbulent year 2020, the Corona virus has made its impression in the world and making some businesses change their ways, some has stopped operations and some have scaled-down.We here...

Прочитај повеќе

Автоматски решенија за коментари во однос на Поддршка и Достава.


Иновативни решенија за Коментари за достава од Examinare. Дознајте колку е квалитетна работата на Вашиот партнер за достава.

Зад секоја достава стои потрошувач. Осигурајте се дека Вашите потрошувачи се среќни.

Контактирајте го тимот за продажба на Examinare за да дознаете повеќе.

Коментари за достава

Доставувањата се изведуваат секоја секунда од секоја минута, секојдневно. Потрошувачите ги добиваат своите услуги или пакети од снабдувачите. Повеќето снабдувачи го мерат успехот на доставата кога продуктот ќе стигне кај потрошувачот. Повеќето провајдери ја мерат задачата на услугата како успех кога ќе бидат платени но тоа сепак не оди така. Следете го успехот на Вашата услуга со едноставни решенија за коментари за доставата. Ние во Examinare сме свесни за предизвиците со кои што организациите се соочуваат при инкорорирање на Коментарите за достава. Ние имаме иновативни услуги за да овозможиме автоматски коментари за достава и исто така правиме посебно изработени решенија за фиксни буџети.

Zendesk или Prestashop автоматскиот прашалник за потрошувачко задоволство.

Ние градиме посебно изработени инетграции за Prestashop или Zendesk за да ја следиме Вашата Достава со можност за коментари за билети за поддршка и за продажба. Во нашите интеграции во Examinare алатката за анкети, ние ги скенираме сите нарачки или билети што се означени како испратени или решени и со испратени автоматски Анкети за потрошувачко задоволство според Вашите подесувања.

Сите прашалници за следење потоа можат да се анализираат во Examinare за да се провери ИПЗ (Индекс на потрошувачко задоволство) покрај останатите детаљи. Исто така, ние конструираме функции за експорт за да внесеме детали во Big-data платформите, каде што можете да ги видите потрошувачките трендови итн.

Deliverycontrolsurvey.com- поедноставени Автоматски прашалници за потрошувачко задоволство.

Веќе 10 години сме вклучени во бизнисот за анкети а одамна откривме дека малите бизниси најчесто имаат недостиг од прашалници за потрошувачко задоволство. Најчесто, тоа е поради недостигот на време. Затоа го направивме DeliveryEvaluator.com, директно и моќно решение што е вклучено во сите Examinare Неограничени профили. Исто така, ние нудиме посебни попусти доколку имате проект финансиран од владата или Kickstarter проект.

Решенија за коментари за достава скроени по мерка според фиксен буџет.

Ние правиме системи за коментари за достава по мерка и според фиксен буџет. Доколку сакате да добиете безбедно и моќно решение во иднина, тогаш поплнете го прашалникот за цени и ние ќе дадеме се' од себе за да Ви го доставиме системот за кој што сонувате во рамки на одреден достижен буџет.

Зошто да го користите Examinare како Ваш партнер за коментари?

Examinare обезбедува моќно и едноставно решение за креирање на Вашите анкети за коментари за достава. Бидејќи ја обезбедуваме сета потребна технологија за да собереме коментари од Вашите клиенти, Вашата компанија може да го користи заштеденото време за да биде најдобриот можен партнер за Вашите клиенти. Грижата за проблемите и пречките на Вашите клиенти може дополнително да Ве информира во Вашите анкети. Направете Вашите клиенти да се чувствуваат посебно и преку доставата ставете им до знаење дека се грижите за нивните искуства. Ние се грижиме за Вашиот бизнис. Затоа сме секогаш тука кога имате потреба од помош. Имаме одговори за Вашите прашања и недоумици. Наша работа е да ги обезбедиме најдобрите решенија за Вашата организација.

Прочитај повеќе