Clinic Service Quality Measurement Service (CSQMS).

CSQMS is more than just a Survey System, a Questionnaire or even a Tabletsystem, it is a partnership between Examinare and your clinic. We build your internal and external follow-up flows according to your company and industry standard.

Ongoing every month you have a market research team that works with you with internal surveys like Staff Satisfaction Surveys, external questionnaires like Service Follow-ups and Tablets in your Clinic.

More than just a Questionnaire.

With Examinare you will not only get a team of knowledgeable Professionals, planning and the tools according to where you are right now. You also have a monthly communication with your team in Examinare that will plan and conduct your Surveys. Examinare will act as your own Research Team and Quality of Service Team.

Benefits on our Clinic Service Quality Measurement Service (CSQMS).

Your own Team of Professionals
We create, follow up and write the reports according to measurement points you have.
All technology fees are included
With our CSQMS you are paying for getting results. We solve all the technical setups and planning.
Monthly status meetings
We work closely together with your company and report results per monthly basis.

Trusted Worldwide

Price Quotation

Price Quotation

Find out how Examinare can help you! One of our Examinare experts will contact you shortly to discuss your needs and how you can benefit from Examinare Solutions.

Fill in the form and we will contact you shortly.

Компанија *

Име *

Телефонски број (Пример: +46700000000) *

E-mail адреса *

Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *

Анти-спам прашање

8+2= *

Newsletters from Examinare

Latest News

Какви прашања треба да поставите во Вашата анкета за потрошувачи?

Ние често добиваме прашања од нашите потрошувачи кои имаат недоумици околу тоа какви прашања би требало да постават...

Прочитај повеќе

Service quality survey with Delivery Evaluator.

When creating a service quality survey there is a lot of factors involved in the project. It is not something that you should take lightly. Templates and word files that you can download online are not...

Прочитај повеќе

What is churn rate? The Whycancel team answers.

Today churn rate has become a popular expression, before most call-centers and telemarketing was using it more than the average companies. With all the reaction of Covid-19 and when more and more companies...

Прочитај повеќе

Анкети за клиники за задоволство на пациентот/ потрошувачот.


Оценувачот за клиники е решение за проверка на задоволството на пациентот или квалитетот на понудените услуги. Една од посебните одлики на Оценувачот на клиники е вградената ВАС (Визуелно-аналогна скала).

Започни сега!

Платформата може да се користи за анкети за потрошувачко задоволство за различни клиники вклучувајќи стоматолошки, ветеринарни и крипрактички.

Испратете им прашалници на пациентите а останете доверливи.

Откако некој пациент/ка ќе ја посети Вашата клиника, тој/таа ќе добие можност да одговорина прашалникот. Доколку пациентот се соглас, ќе му биде испратен анонимно со името и телефонскиот број/ email адресата како единствениот видлив параметар.

Основај ги резултатите според промена на нивото на болка.

Оценувачот на клиники е единствениот систем кој го пресметува олеснувањето на болката на прегледаните пациенти. Пресметува колку помалку болка има пациентот моментално споредбено со периодот кога пристигнал во Вашата клиника за прв пат. ВАС Скалата исто така може да биде отстранета доколку мнозинството пациенти не бараат помош која е исклучиво основана на болката.

Ажурирај ги бизнис информациите и добиј помош за да напредуваш

Оценувачот на клиники го следи лекарот кој третира и ги претставува резултатите врз основа на лекарот и некои од податоците на пациентот кои што се собрани без да се наруши доверливоста помеѓу пациентот и лекарот.

Додадете ги Вашите практиканти и добијте индивидуални резултати.

Додавањето на практиканти кои се грижеле за Вашите пациенти ќе Ви овозможи добивање на индивидуални извештаи од сите практиканти во Вашата клиника и така, ќе добиете увид во тоа кој соодветно ги врши своите должности, а кој не.

Оценувач на клиники или посебно направена верзија.

Оценувачот на клиники е нашата платформа што ќе Ви помогне брзо да започнете. Доколку имате потреба од систем што ќе биде посебно направен, ние можеме да Ви помогнеме да го составите. Контактирајте не' за да започнете.

Прочитај повеќе