Системи за коментари за аеродроми

Единственото решени на пазарот кое може да биде секаде спроведено без некакви скапи и посебни интеграции или софтвер.

Не останувајте без значајните коментари за Вашиот аеродром!

Какво беше Вашето искуство со услугата на шалтерот за пријавување? Дали си заминавте со истата насмевка со која што пристигнавте на аеродромот? Како пристигнавте на аердромот? Каков беше превозот до аеродромот? Кои дополнителни услуги би сакале да ги видите внатре во аеродромот?Би го избрале ли овој аеродром повторно? Како би ги оцениле понудените услуги во објектот?

Кои се предностите?

Добијте одговори на прашањата и повеќе од тоа со значителните ИТ инвестиции.
Еве некои од предностите кои ги нуди нашиот систем:

Образец за пријавување кој што е лесен за дистрибуција.

Кога ќе се пријави, патникот ќе треба да му го даде својот телефонски број на персоналот за да добие прашалник.

Исто така, системот ќе постави неколку параметри во позадината што ќе им помогнат на администраторите да видат каква станица го користела образецот во тоа време.

СМС (порака на мобилен телефон) или email покана.

Прашалникот ќе биде испратен на телефонскиот број или email адресата на патникот, а тој ќе може да одговори на истиот кога безбедно ќе пристигне на неговата дестинација.

Доколку патникот не одговори на прашалникот по зададениот број на денови, email потсетникот/ СМС ќе биде автоматски испратен.

Известувањето е посебно дизајнирано за аеродромот.

Известувањето се прави директно во системот и може да биде следено во живо. Резултатите исто така можат да бидат прикажани на ТВ-екрани за информации во централната канцеларија (во живо, се разбира).

Интеграциите се достапни за известување за главниот влез или можат да бидат основани на членови на екипата кои работат на станицата за пријавување.

Важно за потрошувачот

Го користиме Системот за коментари при пријавување на аеродромот за да дознаеме што мислат нашите патници за нашата услуга и како можеме дополнително да им излеземе во пресрет. Иако не ги закажуваме летовите, сепак се грижиме за нивните патувања. Навистина го препорачуваме ова решение за секој мал или голем аеродром да може да добие коментари кои се доста значителни.- Јунас Хак, извршен директор на Аеродром Кристианстад Остерлен.

 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

8+4= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување