Индустриски решенија од Examinare

Изберете го типот на Вашата индустрија подолу за да погледнете дел од нашите понудени можности или контактирајте не' за да добиете решение по Ваша мерка за Вашата компанија.

industry:airports
Системи за коментари за аеродроми

Единственото решени на пазарот кое може да биде секаде спроведено без некакви скапи и посебни интеграции или софтвер.

Прочитај повеќе

industry:clinics
Анкети за клиники за задоволство на пациентот/ потрошувачот.

Оценувачот за клиники е решение за проверка на задоволството на пациентот или квалитетот на понудените услуги. Една од посебните одлики на Оценувачот на клиники е вградената ВАС (Визуелно-аналогна скала).

Прочитај повеќе

industry:delivery
Автоматски решенија за коментари во однос на Поддршка и Достава.

Иновативни решенија за Коментари за достава од Examinare. Дознајте колку е квалитетна работата на Вашиот партнер за достава.

Прочитај повеќе

industry:e-commerce
Решенија за повратни одговори за e-бизниси.

Ние ќе Ви помогнеме да добиете автоматски коментари од потрошувачите преку интеграции во Вашиот е-бизнис систем. Без разлика на провајдерот, ние правиме интеграции по мерка за Вашата е-бизнис платформа.

Прочитај повеќе

industry:education
Автоматско оценување на обука.

Оценете ја Вашата обука преку едноставниот автоматски софтвер за анкети за потрошувачко задоволство. Class Evaluator е софтвер за оценување на обуки составен од Examinare.

Прочитај повеќе

industry:hotel
Хотелска контролна табла за потрошувачко задоволство (ХКПЗ)

Кога ги слушате Вашите гости, добивате увид во тоа што треба да се смени но и како да ги исполните очекувањата и да заработите.

Прочитај повеќе

industry:mysteryshopping
Најефикасниот софтвер за Мистериозен шопинг што некогаш ќе го користите.

Оценувачот на продавници е платформа за Мистериозен шопинг на Examinare. Со помош на нашата платформа, Вие можете да ги следите потрошувачите, трошоците и коментарите на потрошувачите.

Прочитај повеќе

industry:newsletter-agencies
Откажување од услугите за следење и откажување од претплата.

Зошто да откажеш е нашата единствена продавница која ги нуди вистинските причини поради кои Вашите потрошувачи ги откажуваат Вашите услуги или се откажуваат од претплатата на Вашиот бизнис e-mail маркетинг.

Прочитај повеќе

industry:onlinebusiness
Професионални решенија за коментари.

Веб сајт анкети, спроведувања во Зоната за потрошувачи и Решенија за коментари според современите онлајн бизниси. Регрутирајте ги повратните потрошувачи и зајакнете го Вашиот бизнис.

Прочитај повеќе

industry:restaurant
Ресторантска контролна табла за потрошувачко задоволство (РКТПЗ)

Ако ги слушате гостите ќе знаете што треба да се подобри за да се заработи повеќе.

Прочитај повеќе

industry:retail
Анкетите за продажба се поврзуваат со POS системите.

Добијте значајни коментари, оценување на услугите и увид во мислењето на потрошувачите со помош на анкетите кои се основани на конкретни зделки!

Прочитај повеќе
Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

1+1= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување