За Examinare

Examinare е главната услуга што ја нуди Examinare AB. Се' започна кога еден од нашите главни корисници сакаше да креира анкета која ќе биде спроведена на веб страна и на улица. Ние создадовме платформа за извлекување податоци за овој проект. Откако заврши проектот, добивме уште клиенти кои ја сакаа истата услуга. Тоа што започна како единечен проект прерасна во наша животна професија. Постојано ја надградуваме платформата и се трудиме да обезбедиме технологија што ќе биде достапна секому и на секој азик.

Наша цел е да ги задоволиме нашите корисници со тоа што им ја пружаме нашата поддршка секогаш кога им е потребно. Доколку се' уште не сте наш кориснис, се надеваме дека ќе станете наскоро.

E-mail:
info@examinare.com

Поштенска адреса
Examinare AB
Krinova Science Park
SE-29139 Kristianstad
Sweden

Број на организацијата
SE-556773-2598

Examinare AB е во приватна сопственост.

 

Examinare- вклучување на нашата компанија и услуги.

Погледнете како се имаме развиено низ годините.

 • Ноември, 2005 година

  Се роди Examinare.

  Се започна кога еден од нашите главни потрошувачи посака да состави анкета што би можела да се спроведува и на веб страни и на улица. Направивме платформа за обработка и класификација на податоци за овој проект.
  Проектот беше именуван Examinare.

 • Јуни, 2006 година

  Започнување со веб услугите на Examinare.

  Поз авршувањето на проектот Examinare, добивме повеќе клиенти кои сакаа слична услуга. ТВ4 (Шведска) и Bang & Olufsen (Данска) беа меѓу првите клиенти.

 • Јануари, 2008 година

  Технологија за анкети преку мобилен телефон.

  Ние во Examinare бевме меѓу првите коишто нудеа посебна технологија за анкети што би можеле да се користат на секој мобилен уред. Истата технологија за моблните уреди остана до денес и не ги опфаќа само смарт телефоните.

 • Март, 2008 година

  Превод на сите скандинавски јазици

  Examinare е преведен на дански, фински и норвешки од шведски и англиски.

 • Јуни, 2008 година

  Воведување на Examinare API

  Уште на самиот почеток знаевме дека API е безбеден начин за продолжување на технологијата за анкети на Examinare во иднина. Поседуваме силен API уште од 2008 година, којшто постојано се надградува.

 • 2009

  Започна Examinare AB како и првите интеграци.

  Examinare AB започна со работа и стана новиот сопственик на Examinare алатката за анкети, предавајќи го сопствеништвото од шведската веб агенција ИТ Кронан. Examinare AB ги направи првите 3 интеграции за Examinare алатката за анкети. Овие интеграции (кои сега се наречени продолжетоци) беа наменети за Fortnox, MailChimp и Dropbox.

 • 2010-2011

  Продолжено API и интеграции

  За време на 2010 и 2011 година беа продолжени алатката за анкети и Examinare API. Системот и веб страните беа преведени на вкупно 14 јазици.

 • 2013

  Проект за интегрирање во Австралија.

  Examinare беше посебно избран од една голема компанија за човечки ресурси во Австралија за да обезбеди нова платформа за еден од нивните валидирани тестови. Проектот беше доставен и сега се користи како исплатлив начин за онлајн тестирање.

 • 2014-2016

  Широка палета на нови услуги.

  Examinare палетата со алатки беше надградена со 14 нови софтвери вклучувајќи ги контролните табли, софтверите за оценување на клиники и модулите за mystery shopping. Овие постојат на над 28 поддржани јазици, вклучувајќи ги арапскиот и исландскиот. Нашата популарна надградба на услугата за следење на комуникацијата за Zendesk беше воведена.

 • Денес

  Ви нудиме предлог-цена.

  Денес се надеваме дека ќе имаме прилика да Ви понудиме предлог-цена и да Ви испратиме понуда којашто ќе ни дозволи да Ви го понудиме најдоброто решение и да започнеме соработка којашто ќе трае во идните години.
 

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет
(Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

1+1= *

Newsletters from Examinare
Ќе го добивате нашето списание автоматски месечно, но можете да се отпишете со едно кликнување